De projectgroep

Bekijk onze video!

Wij zijn een groep van 20 jongeren uit Heiloo. We missen in Heiloo een openbare plek waar we samen met vrienden kunnen sporten en kunnen chillen. Veel bestaande plekken zijn verouderd en meer voor kinderen. En op veel plekken worden we weggestuurd, zoals schoolpleinen of bij winkelcentra.

In oktober zijn we voor het eerst met de groep bij elkaar gekomen en hebben we kennis met elkaar gemaakt. Daarna zijn we met de bus langs verschillende sportparken in Nederland gegaan. We hebben met elkaar besproken wat we van die plekken vonden, moodboards gemaakt en een eigen wensenlijst opgesteld.

De weken erna hebben verschillende bedrijven een presentatie gegeven over wat zij kunnen realiseren. Een van deze bedrijven, het Atlethic Skills Model (ASM), heeft de Skills Garden in Almere buiten gemaakt. Die plek vonden we super mooi en de visie sprak ons ook aan. We hebben ASM daarom gevraagd om met ons het ontwerp van The Spot te maken. 

Inmiddels heeft ASM het eerste ontwerp aan ons gepresenteerd. We hebben een buurtbijeenkomst georganiseerd en een bijeenkomst voor de omliggende sportverenigingen. Aan de hand daarvan heeft ASM een nieuw ontwerp gemaakt. Dat ontwerp is te zien op deze website!

De komende tijd gaan we ons best doen om genoeg geld op te halen, zodat we het plan werkelijkheid kunnen laten worden!

 

Meer weten? Bekijk hieronder ons projectplan! 

Download het projectplan