The Spot Heiloo

UPDATE: 

Het is al een tijdje stil rondom Project The Spot. Uit flora- en fauna onderzoek is gebleken dat er mogelijk beschermde diersoorten leven in het stuk groen waar The Spot gebouwd zou worden. Er moet meer onderzoek worden uitgevoerd, waardoor de bouw van The Spot op deze locatie, in ieder geval tot de zomer van 2023, niet mogelijk zal zijn. Dat is een behoorlijke domper. De onzekerheid over de locatie zorgt ervoor dat we tijdelijk zijn gestopt met het werven van sponsoren en donateurs. 

Het goede nieuws is dat de projectgroep, onder meer dankzij meer dan duizend donateurs en sponsoren, inmiddels ruim €92.000,- heeft opgehaald! Dit is nog niet genoeg om de hele Spot mee te realiseren. Maar het is genoeg geld om te starten met de bouw van bijvoorbeeld het skatepark.

Op dinsdag 14 december is de projectgroep in gesprek gegaan met de gemeenteraad over mogelijke alternatieven. Wethouder Beens heeft inmiddels toezegging gedaan in februari met helderheid te komen over het verdere verloop en de planning van The Spot. We zijn blij om te merken dat er binnen de politiek een breed draagvlak is voor The Spot. De partijen betreuren uitstel, maar geven ook aan; "The Spot gaat er hoe dan ook komen!". 

Het is een proces van lange adem en we merken dat sommige jongeren de betrokkenheid bij het project wat verliezen. Maar we gaan met opgeheven hoofd verder. The Spot gaat er inderdaad komen en we doen er alles aan om inwoners van Heiloo zo snel mogelijk van deze prachtige plek te laten genieten. 

___________________________________________________


Een plek waar alle inwoners van Heiloo kunnen sporten, bewegen en elkaar kunnen ontmoeten. Dat is onze wens! 

Wij zijn een groep jongeren van 14 t/m 20 jaar oud. Samen met de jongerenwerker en de buurtsportcoach hebben we het afgelopen half jaar hard gewerkt aan het ontwerp. Een openbare plek waar veel verschillende sporten gedaan kunnen worden en waar jong en oud kunnen bewegen! 

Op deze website vind je alle informatie over het project en kun je een donatie doen. Ook is het mogelijk om een eigen inzamelactie op te starten.

Alle kleine beetjes helpen! Help je mee? 

Bekijk het ontwerp!

Dit platform is een product van Kentaa. Kentaa berekent geen kosten per donatie aan The Spot. Bij het doen van een donatie wordt daarom een vrijwillige bijdrage gevraagd voor Kentaa. Deze bijdrage kun je op '€0,-' zetten. 

Lees meer Lees minder
van totaal € 170.000 (54%)
Bekijk alle

Wil jij graag dat The Spot er komt? Je kunt zelf een inzamelactie starten! Haal bijvoorbeeld lege flessen op in de buurt, organiseer een bingo of een sponsorloop. Het mag allemaal!

Je kunt een actie alleen starten, maar bijvoorbeeld ook samen met je vriendengroep of sportteam. 

Door hieronder op 'Start actie' de klikken, kun je een eigen actiepagina aanmaken. Deze kun je helemaal zelf vormgeven. Door de link van jouw actiepagina te delen, kun je mensen vragen om een donatie te doen. Het geld wat hiermee opgehaald wordt, komt automatisch bij het totaalbedrag voor The Spot. Handig toch?

Heb je vragen of kom je er niet uit? Stuur gerust een appje naar Maarten van Jongerenwerk Heiloo: 06-15596978. 

Veel succes!

Start actie
Bekijk alle
€ 44.468

Verdubbelaar

21-12-2021 | 10:34