The Spot Heiloo

Update!

Na een jaar hard werken hebben we al veel bereikt! Zo ligt er een prachtig ontwerp ener is al veel geld opgehaald! En na al het harde werken is er nu tijd om even op adem te komen. 

Vanaf septbember komt de projectgroep weer bij elkaar. Dan gaan we verder met sponsoring, crowdfunding en fondsenwerving. We hebben nog veel leuke ideeen waar we na de zomer mee aan de slag gaan!

*********************

Een plek waar alle inwoners van Heiloo kunnen sporten, bewegen en elkaar kunnen ontmoeten. Dat is onze wens! 

Wij zijn een groep jongeren van 14 t/m 20 jaar oud. Samen met de jongerenwerker en de buurtsportcoach hebben we het afgelopen half jaar hard gewerkt aan het ontwerp. Een openbare plek waar veel verschillende sporten gedaan kunnen worden en waar jong en oud kunnen bewegen! 

Op deze website vind je alle informatie over het project en kun je een donatie doen. Ook is het mogelijk om een eigen inzamelactie op te starten.

Alle kleine beetjes helpen! Help je mee? 

Bekijk het ontwerp!

Dit platform is een product van Kentaa. Kentaa berekent geen kosten per donatie aan The Spot. Bij het doen van een donatie wordt daarom een vrijwillige bijdrage gevraagd voor Kentaa. Deze bijdrage kun je op '€0,-' zetten. 

Lees meer Lees minder
van totaal € 70.000 (28%)
Bekijk alle

Wil jij graag dat The Spot er komt? Je kunt zelf een inzamelactie starten! Haal bijvoorbeeld lege flessen op in de buurt, organiseer een bingo of een sponsorloop. Het mag allemaal!

Je kunt een actie alleen starten, maar bijvoorbeeld ook samen met je vriendengroep of sportteam. 

Door hieronder op 'Start actie' de klikken, kun je een eigen actiepagina aanmaken. Deze kun je helemaal zelf vormgeven. Door de link van jouw actiepagina te delen, kun je mensen vragen om een donatie te doen. Het geld wat hiermee opgehaald wordt, komt automatisch bij het totaalbedrag voor The Spot. Handig toch?

Heb je vragen of kom je er niet uit? Stuur gerust een appje naar Maarten van Jongerenwerk Heiloo: 06-15596978. 

Veel succes!

Start actie
Bekijk alle
€ 250

Caroline

28-07-2021 | 16:42 Prachtig initiatief. Heel veel succes!